A-Baby – peste 500 de viitoare mămici, în dialog cu medicii Arcadia despre sarcină, naștere și rolul de părinte.

Peste 500 de viitoare mămici au participat la cel mai mare curs interactiv despre sarcină, naștere și rolul de a fi părinte, inițiat și derulat de Arcadia. Timp de 6 săptămâni, medicii obstetricieni, neonatologi, kinetoterapeuții și consilierii Arcadia au oferit viitoarelor mămici din Bacău, Suceava, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani și Iași informații importante despre aventura sarcinii și a nașterii.

Viitoarele mămici care au participat la Caravana A-Baby au primit cele mai avizate informații, sfaturi practice și răspunsuri la toate întrebările care le preocupă. Dialogul direct cu specialiștii Arcadia s-a derulat într-o atmosferă caldă, relaxantă și deschisă, la fel ca cea din cabinetele medicale din cadrul Rețelei Medicale Arcadia. Cadourile dăruite fiecărei viitoare mămici și cele 35 de premii oferite în cadrul tombolelor de Arcadia și partenerii săi au fost surprize plăcute și apreciate. În plus, participantele au avut bucuria de a se întâlni cu mămici care au născut la Arcadia și care au ales să împărtășească, cu emoție, experiența lor.

Interesul generat, atmosfera plăcută, informațiile de calitate oferite și emoția pozitivă care a însoțit întregul eveniment, toate sunt motive în plus pentru organizarea viitoarelor ediții ale Caravanei A-Baby.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitoarele mămici de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in (mama și copilul).

Partenerii Caravanei A-Baby: Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.