Caravana A-Baby ajunge în această toamnă în toate orașele mari ale Moldovei.

Perioada sarcinii și evenimentul major al nașterii unui copil răstoarnă din temelii viața cuplului, aducând emoții, provocări, priorități și obiective noi pentru întreaga familie. Grija cea mai mare: sănătatea mamei și a copilului. Nevoia cea mai mare: informații cât mai multe și răspunsuri la toate întrebările firești ale viitorilor părinți, despre schimbările prin care începe să treacă viața lor.

Ținând cont de aceste nevoi și priorități, Arcadia a fost mereu dornică să fie alături de tinerele cupluri și să le asiste pe drumul către a deveni părinți. Lansat în vara anului 2012, programul educațional A-Baby a pornit de la ideea să creeze ocazii de întâlnire și dialog între viitoarele mame și specialiștii care le pot îndruma cu privire la sarcină, naștere și îngrijirea bebelușului în prima etapă de viață. Cursurile interactive A-Baby au reunit în decursul timpului peste 300 de participante din Iași și s-au bucurat de un succes deosebit. Mămicile apreciază pe de o parte felul în care este organizată întâlnirea cu specialiștii Arcadia: atmosfera relaxată și prietenoasă a workshop-ului, cadourile și surprizele pregătite de organizatori și partenerii lor, faptul că pot vedea cu ochii lor, la lucru, echipa competentă și plină de solicitudine a Maternității Arcadia.

Însă principalul avantaj al participantelor la cursul A-Baby stă în calitatea și cantitatea de informații primite și faptul că răspunsurile, clarificările, sfaturile și încurajările avizate oferite de specialiști le insuflă încrederea și liniștea de care au atâta nevoie.

Acum, cel mai bun curs interactiv dedicat femeilor însărcinate străbate orașele Moldovei, sub forma unei inedite caravane educaționale. Este felul în care Arcadia răspunde numeroaselor cereri primite în decursul timpului de la mămicile din alte județe ale regiunii, mămici care au aceleași nevoi de informare și dialog cu medicii și care apreciază posibilitatea ca întâlnirea cu aceștia să se desfășoare chiar la ele acasă.

Caravana A-Baby va include în această toamnă o suită de 5 cursuri adresate femeilor gravide, ce vor avea loc în orașele Piatra Neamț, Vaslui, Suceava, Bacău și Botoșani, în perioada 18 octombrie - 22 noiembrie. Întâlnirile vor avea loc vinerea, în intervalul orar 16:30-19:00, în locații centrale și bine cunoscute în fiecare localitate. Echipa Arcadia care va participa la eveniment este alcătuită din medici obstetrică-ginecologie, medici neonatologie, kinetoterapeuți, psihologi și consilieri pacienți.

Cursul interactiv „A-Baby - ghidul tău pentru a fi părinte" include:

  • „Totul pentru o naștere perfectă" - întâlnire cu medicul obstetrician
  • „Bebelușul - un început de viață" - întâlnire cu medicul neonatolog
  • „Sarcina - o aventură a corpului meu" - întâlnire cu kinetoterapeutul
  • „Cum devenim părinți" - întâlnire cu psihologul
  •  Sesiune interactivă cu întrebări și răspunsuri
  •  Tombola A-Baby - premii extraordinare oferite de Arcadia și partenerii săi

Alături de partenerii săi, Arcadia va oferi cadouri fiecărei participante și, pentru cele mai norocoase, va organiza o tombolă A-Baby cu premii atrăgătoare la fiecare ediție. Premiul cel mare al întregii caravane, pentru care toate participantele din cele 5 orașe vor avea șanse egale de câștig, va fi o naștere gratuită la Maternitatea Arcadia. Regulamentul tombolei A-Baby poate fi citit aici.

Vezi aici tragerea la sorți pentru marele premiu al caravanei A-Baby.

Intrarea la cursul A-Baby este gratuită și se face pe baza completării unui formular de înscriere online.
Cursul A-Baby este destinat exclusiv femeilor însărcinate și fiecare înscriere efectuată pe site-ul Arcadia este valabilă pentru o singură persoană. Mai multe detalii despre termenii și condițiile de participare sunt disponibile la adresa de mai sus.