Caravana A-Baby – cel mai așteptat eveniment dedicat viitorilor părinți.

Peste 600 de viitori părinți au participat la ediția de primăvară a anului 2019 a Caravanei A-Baby, inițiată și derulată de Arcadia – Spitale și Centre Medicale. Timp de 6 săptămâni, echipa medicală Arcadia, dar și mămicile care au născut deja în Maternitatea Arcadia, au oferit viitorilor părinți din Bacău, Suceava, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani și Iași informații importante despre aventura sarcinii și a nașterii.

Dialogul direct cu echipa medicală s-a derulat într-o atmosferă caldă, relaxantă și deschisă, la fel ca cea din cabinetele medicale din cadrul Rețelei Medicale Arcadia. În plus, viitorii părinți au avut bucuria de a se întâlni cu mămici care au născut la Arcadia și care au ales să împărtășească, cu emoție, experiența lor.

Interesul generat, atmosfera plăcută, informațiile de calitate oferite și emoția pozitivă care a însoțit întregul eveniment, toate sunt motive în plus pentru organizarea viitoarelor ediții ale Caravanei A-Baby.

Partenerii Caravanei A-Baby: Banca Transilvania, Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitorii părinți de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, planul personal de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in (mama și copilul).