Maternitatea Arcadia. Chiar și pentru tătici!.

Felicitări! Veți fi părinți! Vei fi tată! Asta înseamnă că nu trebuie să ratezi niciun moment important al sarcinii și al nașterii, iar la Maternitatea Arcadia totul se petrece în siguranță și este mai ușor. Chiar și pentru tătici.

Fii alături de ei pe tot parcursul sarcinii!
 

Sarcina e o călătorie, care e chiar mai frumoasă în 3. Bucurați-vă împreună de fiecare etapă!Ecografia de confirmare a sarcinii, primele bătăi de inimă, primele mișcări în burtică și multe, multe alte senzații sunt, fiecare în parte, momente pe care trebuie să le trăiți împreună. La Arcadia, chiar din timpul sarcinii experimentezi împreună cu viitoarea mămică rolul de părinte. E firesc să ai o mulțime de întrebări. Fiecare va primi răspuns.

Participați împreună la cursurile speciale organizate la Maternitatea Arcadia. Cursul de puericultură, cursul Lamaze, dar și cel de gimnastică pentru gravide sunt deschise și participării tăticilor. Veți afla multe informații, care vă vor fi de folos în timpul sarcinii, al nașterii, dar și în momentele în care veți ajunge acasă.

Fii alături de ei în timpul nașterii!
 

La Arcadia, în funcție de dorința voastră, de starea ta de sănătate și a viitoarei mămici, poți fi prezent în sala de naștere. De ce e important acest lucru? Poți să susții viitoarea mămică în momentele de travaliu și poți să vezi bebelușul în primele momente de viață, ceea ce îți va provoca  imensă bucurie. Dacă vei simți nevoia să plângi, să știi că e perfect normal.

Alături de proaspăta mămică, experimentează și beneficiile orei magice! Acest lucru prezintă mai multe avantaje: mămica se bucură de un suport emoțional în plus, iar legătura dintre tine și copil se consolidează mult mai rapid.

Rămâi și tu la Maternitatea Arcadia sau... vino în vizită!
 

Pentru că știm că vrei să fii cât mai prezent, la Maternitatea Arcadia poți petrece timp cu proaspăta mămică și cu bebelușul vostru:

  • și tu, ca proaspăt tătic, poți alege să te internezi – rezervele sunt confortabile și elegante, în regim rooming-in;
  • poți să accesezi programul special de vizită pentru tătici – de luni până duminică, în intervalul orar 11:00-19:00. Pentru siguranța voastră, dar și a celorlalte familii din Maternitate, va trebui să prezinți rezultatul examenului exudatului nazal.

Ați ajuns acasă...
 

Ați învățat deja multe împreună cu Maternitatea Arcadia – începând din primele momente ale sarcinii, continuând cu fiecare vizită la medic, cursurile de dinainte de naștere și toate sfaturile pe care le-ați primit în primele zile de viață ale bebelușului. Vă veți simți în siguranță și acasă. În plus, vă puteți bucura de avantajele abonamentelor de sănătate cu servicii incluse pentru bebeluș.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, înseamnă o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, implementează conceptele de plan de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in.  Pentru că deciziile cele mai bune se iau din timp, alegeți Maternitatea Arcadia și accesați noile pachete de naștere, de la 4.500 de lei, care includ gratuit abonamentul de sănătate pentru 6 luni, cu servicii incluse pentru bebeluș, în valoare de peste 700 de lei.

Pentru detalii despre avantajele pe care tăticii le au în Maternitatea Arcadia și despre noile pachete de naștere, contactați echipa de consilieri dedicați – Birou Consiliere Pacienți, telefon 0232 202 002.