Noul an a venit cu bucuria unei nașteri de nota 10 la Arcadia!.

Bebe Arcadia1 ianuarie 2019 a fost un moment unic și fericit pentru o tânără familie din Iași, care a trăit emoția venirii celui de al doilea copil al lor, chiar în dimineața primei zile a noului an, la ora 8:46, la Maternitatea Arcadia.

Echipa medicală a Maternității Arcadia a asistat cu dedicare și profesionalism nașterea la termen, pe cale naturală a bebelușului, un băiețel de 3920 gr, ce a obținut nota 10 la testul APGAR.

Venirea pe lume a micuțului George a decurs fără probleme, atât mama cât și nou-născutul fiind în perfectă stare de sănătate. „Nu am mai născut aici, dar cunoșteam o parte din serviciile de aici, deci am știut exact unde vin. Am ales să nasc al doilea copil la Arcadia pentru confortul meu fizic și mai ales, pentru cel mental. Totul s-a derulat cu calm, personalul medical a stat de vorbă cu mine, mi-a oferit explicațiile de care aveam nevoie să mă simt în siguranță, am fost mai prezentă în timpul acestei nașteri”, ne-a mărturisit mămica Oana E. despre experiența nașterii la Maternitatea Arcadia.

Atât nașterea naturală cât și nașterea prin cezariană implică responsabilitate pentru două vieți, astfel încât pregătirea profesională a medicului obstetrician, puterea de decizie, promptitudinea, buna colaborare în echipă cu medicul anestezist și neonatolog sunt aspecte decisive pentru reușita unei astfel de intervenții.

La Maternitatea Arcadia ne dorim ca tinerele mămici să fie preocupate doar de emoția primei întâlniri cu bebelușul. Ne străduim în permanență să creăm confortul de care are nevoie fiecare mămică, pentru ca momentul nașterii să rămână în memoria sa o bucurie vie.

Maternitatea Arcadia este cea mai modernă din regiunea Moldovei, iar acest fapt reprezintă mai mult decât promisiunea că mămicile vor aduce pe lume copii în cele mai bune condiții. Oferim spitalizare premium și îngrijire personalizată, alimentație de calitate pe toată durata internării, paturi speciale de naştere. Pentru siguranța și sănătatea pacienților am conceput și derulăm proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, în conformitate cu prevederile emise de Ministerul Sănătății. În unitatea ATI, totul a fost gândit pentru starea de sănătate a bebelușilor, începând de la dotările tehnice și până la condițiile ambientale.

Pe https://www.arcadiamami.ro/ poți consulta informații detaliate despre serviciile, pachetele și avantajele pregătite pentru tine.